Ajankohtaista

12.12.
2016

Kuljetusliike Tervo ja Tuusniemen sora ovat toimineet yhdessä lähes vuoden

Kuljetusliike Tervo osti Tuusniemen sora Oy:n. Kauppa tehtiin viime maaliskuussa, kun Tuusniemen soran omistaja Heimo Räsänen jäi eläkkeelle. Liiketoiminta jatkuu samaan malliin.


— Teimme aiemmin paljon yhteistyötä Tuusniemen soran kanssa, sillä sora-alueemme oli yhteinen. Halusimme kehittää maanrakennustoimintaamme, joten pohdimme Tuusniemen Soran ostamista jo muutaman vuoden ajan, Iisakki Tukiainen kertoo.

Tuusniemen soran palvelutarjonta laajenee. Yhdistyminen helpottaa myös asiakkaita.

— Nyt asiakkaat saavat saman katon alta monipuoliset palvelut yhdellä puhelinsoitolla. Yhdistymisen ansiosta voimme myös tehdä isompia ja monipuolisempia urakoita kuin ennen.


Tuusniemen soralta saa laajasti kaivinkone- ja maanrakennustyöt, seulotut sorat, murskeet, sepelit, luonnonsorat ja multaa. Yhdistymisen myötä Tuusniemen Soran palveluihin kuuluu myös vaihtolavojen kuljetus, likakaivojen tyhjennys, viemäreiden avaus- ja kuvauspalvelut sekä jätevesijärjestelmien suunnittelupalvelut.

Tuusniemen Sora tekee esimerkiksi maanrakennusurakointia, seulonta- ja murskauspalveluja, maa-ainesten toimituksia sekä kunnallisteknisiä töitä. Toimimme Tuusniemellä ja lähikunnissa. Sanna Tervo-Tukiaisen mukaan viime kesä oli vilkas ja työt ovat lähteneet mukavasti käyntiin.


—  Ota rohkeasti yhteyttä niin isoissa kuin pienissä urakoissa. Suunnitellaan yhdessä, kuinka voimme olla avuksi!

 

Takaisin ajankohtaista sivulle